Ieri, azi și mâine în cuvinte.

Sympathy for the usual.

Cine sunt?

leave a comment »

Mă gândesc acum oare ce caracterizează cel mai mult o persoană? Ce ar trebui să pun aici ca tu să-ți faci o idee cât mai aproape de realitate despre mine? Nu știu exact. 🙂 Deci secțiunea asta o să fie una deschiză și în continuă updatare. 

Numele meu este Ruxandra Căvescu. O fată născută în Pitești prin `86, crescută în Pitești, dar care-și începe maturizarea în București. Am terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice la SNSPA și în prezent fac Masteratul de Publicitate tot acolo.

Dacă ar trebui să mă caracterizez în câteva cuvinte, cred că le-aș alege pe următoarele: chitară bas, fotografie, advertising și DIY designs.

 

Ce știu prietenii despre mine?

Îmi place muzica. Poate am eu ceva cu capul, dar încep să cred ca toata muzica bună deja a fost compusă și cântată. Nu știu dacă voi mai întâni vreodată o trupă sau un artist care mă va ”trosni” așa de puternic cum au făcut-o Nirvana sau Massive Attack atunci când i-am descoperit. Cânt la bas și am avut tangențe și cu scenele pe unde se cântă, dar acum cred ca aș fi mai degrabă omul din spate care se ocupă de o formație.

Mă interesează în mai mare măsură cinematografia europeană și filmele independente decât blockbusterele hollywoodiene, deși recunosc că și printre cele din urmă sunt și filme ok.

 

Ce ar trebui să știe posibilii colaboratori despre mine în afară de cele de sus? 🙂

Acum mai bine de jumătate de an am deschis blogul http://copywritinginbucharest.wordpress.com/. Inițial am vrut sa fie blog personal, dar pe parcurs mi-am dat seama că lucrurile care țin de persoana mea depășesc segmentul advertising. Așa am decis că e nevoie de un alt blog care să mă caracterizeze. Deci, acest blog va rămâne unul mai ”tehnic” unde o să postez chestii interesante legate de advertising. Blogul unde te afli acum o să cuprindă prostii de-ale mele.

Am fost voluntar la NexT doi ani la rând. Am făcut chestii de ”secretariat”. :)) Dat afișe, îndrumat invitații, ajutat spectatorii, chidat presa. Cafea nu am făcut, dar nu m-ar fi deranjat în mod special să fac asta pentru așa oameni frumoși și deschiși.

Am scris pentru suplimentul studențesc al cotidianului Obiectiv Argeșean din Pitești. Acesta era în totalitate administrat de studenți. Eu semnam editorialele și recenziile de film din fiecare număr.

Am absolvit prima ediție a Școlii ADC. Am luat contact cu super oameni cu super experiență de la care nu am avut decât de învâțat. Este un bun început practic al oricărui tânăr care stă pe la ușile și ferestrele advertisingului, încercând să intre.

Advertisements

Written by Ruxandra Cavescu

January 23, 2011 at 6:47 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: